Aranjamente florale pentru evenimente – Ferma Grădinile PrimStar

Aranjamente florale pentru evenimente

Aranjamente florale pentru evenimente

150,00 lei

Organizezi un eveniment în care îți dorești să-i aduci aproape pe cei dragi, sărbătorind unul dintre momentele importante din viață? Excelent! Fie că pregătești nunta, unul dintre evenimentele definitorii ale familiei, sau un botez, ori chiar dacă pregătești o zi de naștere specială, poți folosi aranjamente de flori naturale pentru a arăta tuturor că sărbătorești un eveniment demn de ținut minte.

Indiferent de evenimentul organizat și de florile alese, suntem aici să te ajutăm! Croim împreună o ofertă pentru tine și facem împreună planul evenimentului. Iar în momentul în care decizi să colaborezi cu noi, ai scapăt de toate grijile.

Ne ocupăm cu alegerea florilor, pregătirea lor în aranjamente inedite, transportul aranjamentelor, verificarea detaliilor și montarea lor în spațiul evenimentului.

Uite câteva informații utile dacă alegi trandafirii din ferma noastră:

  •  Știai că se pot folosi în aranjamentele florale trandafiri deschiși, asemănători cu florile bujorilor? Putem alege trandafirii în diferite stadii de deschidere al florilor pentru a crea aranjamentul perfect pentru evenimentul tău. Așa poți avea un aranjament cu un volum diferit și original.  Iar florile deschise pot fi extrem de proaspete, dacă sunt recoltate cu doar câteva ore înainte.
  • Pregătim toată plantația pentru evenimentul tău! Dacă e nevoie de mai multe flori, vom pregăti lucrări speciale pentru a ne asigura că vom avea trandafiri exact atunci când trebuie. Știai că înainte de recoltarea unui trandafir punem mâna pe el sau chiar lângă de 9 ori?
  • Culegem florile cu doar câteva ore înaintea evenimentului și le pregătim. Astfel, putem garanta oricând calitatea florilor.
  • Aprovizionăm din alte ferme și depozite de flori cu tot ce mai avem nevoie: alte feluri de flori sau multe tipuri de verdeață.
  • Punem magia la lucru: realizăm aranjamentele cu doar câteva ore înainte de evenimentul tău și le aducem cu mare grijă la locația aleasă.
  • Verificăm, verificăm și iar verificăm. 🙂 Dacă o floare nu e perfectă înainte de eveniment, o înlocuim imediat.
  • Apoi, ne bucurăm să primim feedbackul tău.

Pune-ne la treabă fără jenă! 🙂

Trimite-ne un e-mail la adresa comenzi@primstar.ro sau comandă online și-ți vom pregăti aranjamente florale naturale, special create pentru tine!

 

Stoc epuizat

Share:

Descriere

Garanţia Fermei Grădinile Primstar pentru un eveniment perfect:

• Recoltăm cei mai frumoşi trandafiri doar cu câteva ore înaintea livrarii;
• Creăm aranjamente pentru orice decor;
• Livrare gratuită oriunde în zona Clujului;
• Îți oferim totul la preț de producător, pregătind oferta doar pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi un e-mail la adresa comenzi @ primstar.ro (adresa conține spații pe care te rugăm să le elimini) sau să ne suni la 0746 22 8880 , sau să completezi formularul de comandă și de restul ne ocupăm noi!

Pentru că prețul aranjamentelor depinde de ce-ți dorești exact, îți vom trimite o ofertă personalizată.

Pe site am afișat un preț fictiv doar pentru a oferi posibilitatea tehnică de comandă online. Prețul exact îți va fi comunicat în funcție de detaliile comenzii tale.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjamente florale pentru evenimente”

Trimite-ne intrebarea ta

Doresti mai multe informatii? Excelent! Scrie-ne mai jos si nu uita sa ne lasi o adresa de e-mail si un numar de telefon!

Name*

Email*

Enquiry*