Aranjamente florale pentru botez – Ferma Grădinile PrimStar

Aranjamente florale pentru botez

Aranjamente florale pentru botez

150,00 lei

Stoc epuizat

Share:

Descriere

Aranjamente de flori naturale pentru un botez de vis

Felicitări! Știm că pregătești acum un eveniment unic pentru familia ta: botezul și că-ți dorești ca totul să fie memorabil! Pentru un botez de vis suntem aici: îți dăm o mână de ajutor în realizarea aranjamentelor pentru botez, alegând cele mai frumoase flori și pregătind aranjamente de botez unice și vesele, așa ca cel mic al tău.

Cu siguranță îți veni aminti cu drag de botez peste ani și ani și ne bucurăm că ești aproape de a sărbatori un moment unic în viața copilului tău, iar florile pot ajuta să creeze o atmosferă caldă, de sărbătoare.

Sună-ne pentru o ofertă unică!

Tot ce trebuie sa faci e să ne dai un telefon la 0746 22 8880 sau să ne trimiti un e-mail la comenzi@primstar.ro, ne oferi câteva detalii despre botez și de restul ne ocupăm noi, iar tu te poți concentra pe ce e important pentru tine: cel mic! Îți trimitem în scurt timp o oferta unică, în care includem toate informațiile de care ai nevoie.

Cum lucrăm

După ce ne-ai spus că-ți place oferta trimisă ne apucăm imediat de treabă! Recoltăm florile din gradină sau comandăm de la alti producători și depozite de flori și le transformăm în aranjamente de flori naturale pentru un botez de vis. Livrarea florilor este gratuită, tot ce va trebui să plătești este costul aranjamentelor de botez.

Ajungem întotdeauna înainte de eveniment și aducem flori naturale proaspete pentru botez, fie că e nevoie de aranjamente pentru lumânare sau lumânări, aranjamente săli, aranjamente mese, fie aranjamente cristelniță botez. Verificăm de mai multe ori calitatea florilor și a aranjamentelor de botez și nu scăpăm nici un detaliu din vedere.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Sună-ne la 0746 22 8880, trimite-ne un mail la comenzi@primstar.ro, sau completează formularul de comandă și iți răspundem cu drag la orice întrebări.

Pe site am afișat un preț fictiv doar pentru a oferi posibilitatea tehnică de comandă online. Prețul exact îți va fi comunicat în funcție de detaliile comenzii tale.

Trimite-ne intrebarea ta

Doresti mai multe informatii? Excelent! Scrie-ne mai jos si nu uita sa ne lasi o adresa de e-mail si un numar de telefon!

Name*

Email*

Enquiry*