Cum se vede 2018 din fermă?

Category: , , , ,

Salut și bine te-am regăsit!

Să știi că 2018 a fost foarte plin pentru noi, chiar dacă nu am publicat foarte multe detalii pe site. Nu de alta, dar mai mult am stat în grădină pregătind tot felul de bunătăți. 🙂

Uite și câteva vești bune:

  • de azi poți comanda din nou legume bio și trandafiri naturali de la noi. Mai exact, avem așa: spanac, ceapă verde, ridichi (roșii și albe), salată verdețelină frunze și, bineînțeles, trandafiri.
  • să știi că suntem pregătiți să te ajutăm să faci transformi orice eveniment pe care îl organizezi într-unul memorabil, pregătind aranjamente din flori naturale.
  • anul acesta se anunță un an excelent pentru fructe. Dacă anii trecuți, din cauza înghețului din primăvară nu am avut deloc fructe, anul acesta vom avea multe de recoltat. Așa că așteaptă-te să ne auzi povestind multe și mărunte despre mere, pere, prune, struguri și nuci.
  • avem pregătite multe alte legume, așteptăm doar să se coacă: roșii, ardei, ardei iuți, dovlecel, mazăre, morcovi, pătrunjel și castraveți.

Să știi că am actualizat toate cele necesare pentru a respecta și noi prevederile GDPR, adică a legislației europene cu privire la protecția datelor personale, dar vom reveni în curând cu un nou articol în care îți povestim ce-am făcut mai exact.

Iar ca să te ținem la curent cu ofertele speciale ale fermei și cu ultimele noutăți, te invităm să te înscrii la Newsletterul Fermei.

 

TAGS: