Noutăți de la țară

Category:

Salut!

Am postat mai puține articole pe site-ul Fermei Grădinile PrimStar dintr-un motiv foarte simplu: am fost în Grădină și de cele mai multe ori fără calcultator. Dar am încercat să te ținem la curent cu ceea ce facem pe pagina noastră de Facebook. Acolo găsești multe poze din Grădinile PrimStar. Și pregătim câteva noutăți: ne gândim cum să organizăm niște evenimente interesante în fermă, pregătim flori pentru câteva nunți (printre care și a noastră 🙂 și încercăm să pregătim noi produse pentru voi.

Am stat de vorbă cu presa, mai ales cu cei de la Adevărul sau de la Realitatea TV. Am fost vizitați și de Pro Tv, însă așteptăm încă să fie difuzat materialul pe post și postat pe siteul lor de știri. De când au apărut aceste articole am primit mai multe telefoane, mailuri și chiar comenzi de produse. Vă mulțumim tuturor pentru interesul vostru față de ceea ce facem. Ne simțim încurajați de voi și ținem să vă mulțumim, oricât de dificil ar fi să luptăm cu seceta groaznică care ne încearcă acum, cu concurența produselor din import sau cu provocările producției în sistem ecologic. Dar simțim că toate eforturile noastre merită pentru că vedem zâmbetul vostru când primiți un buchet de trandafiri naturali sau simțim vocea care ne sună după ce livrăm legume să ne spună că într-adevăr au gust și că vă bucurați de ele. Din nou, vă mulțumim!

Azi am trimis un nou newsletter pe care îl poți găsi pe adresa http://eepurl.com/nuawH În newsletter prezentăm produsele disponibile, lansăm o nouă secțiune intitulată Știați că în care dorim să-ți prezentăm informații noi și interesante referitoare la ceea ce facem. Dacă vrei să te ținem la curent cu tot ceea ce facem, ce produse mai avem poți să te înscri în doar 5 secunde la lista noastră de newsletter din partea dreaptă a siteului sau pe http://eepurl.com/lWp8H

Ionuț Sâmpetrean

TAGS: