Primăvara în Grădinile PrimStar

Category: , ,

Primăvara vine cu multe lucruri frumoase.

Pentru noi, primăvara este sezonul în care pregătim la Fermă producţia pentru anul 2013 şi ne bucurăm să pregătim un nou an agricol pentru şi împreună cu tine.

Am plantat deja primele straturi de ceapă, salată şi usturoi. Sperăm ca în curând să te anunţăm că sunt disponibile ceapa verde, salata proaspătă şi usturoilu verde. Pregătim şi primele răsaduri şi terenul din Grădina Mare de legume pentru a avea cât mai multe legume proaspete pentru tine.

Pentru că vrem să ştim ce produse îţi doreşti anul acesta te invităm să completezi un scurt chestionar online în care să ne spui de produse ai prefera să cultivăm, în maxim 5 minute.

După cum deja te-ai obişnuit deja, comanda produselor noastre se poate face online, în momentul în care un produs este disponibil. Mai exact, la produsul respectiv există posibilitatea de a apăsa butonul comandă. Dacă acest buton nu este activ înseamnă că produsul nu este disponibil în momentul acela. În acest moment nici un produs nu este disponibil pentru comandă pentru că legumele, fructele şi florile noastre se dezvoltă natural şi mai au nevoie de puţin timp pentru a creşte.

În curând vom începe lucrările pentru pregătirea Grădinii de Trandafiri prin realizarea lucrărilor de întreţinere de primăvară. Trandafirii sunt disponibili în perioada mai – octombrie, în funcţie de vreme. Pentru a te asigura că putem să-ţi livrăm trandafiri naturali la evenimentul tău de anul acesta te invităm să programezi din timp livrarea unor cantităţi mai însemnate. Ne poţi cotacta oricând la adresele noastre de e-mail sau telefonic pentru a programa toate detaliile împreună.

Îţi dorim o primăvară roditoare şi te aşteptăm cu noutăţi pe site şi  pe pagina noastră de facebook.

 

 

 

 

TAGS:

Comment

  1. Simona Profil spune:

    Grozav articol, il trimit mai departe…

Comments are closed.