Să știi că Termenii și Condițiile pot fi modificate sau actualizate de către noi, PrimStar Group SRL, ori de câte ori vom schimba modul în care lucăm, fără a notifica utilizatorii site-ului. Vom publica întotdeauna ultima versiune pe site-ul www.primstar.ro.

Cine suntem?

Ferma Grădinile Primstar este administrată de către SC PrimStar Group SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Tache Ionescu nr. 91, este înregistrată la ORC Cluj sub nr. J12/378/2002, CUI 14486769. Sediul fermei (și punctul nostru de lucru) este în Sâncraiu Almaşului nr. 183, comuna Zimbor, Jud. Sălaj.

SC PrimStar Group SRL este entitatea care îți oferă, prin intermediul siteului www.primstar.ro posibilitatea să comanzi, direct de la producător, legume și fructe bio sau flori ori aranjamente florale.

Ne poți contacta oricând prin e-mail la adresa: ferma@primstar.ro sau office@primstar.ro

Drepturile de proprietate Intelectuală

La fel cum cultivăm cu grijă legume și fructe bio, sau cum creștem flori naturale, la fel îngrijim și site-ul nostru. Te rugăm să ții cont că imaginile sau video-urile de pe site sunt realizate de noi, în fermă și prezintă doar produsele noastre.

Astfel, conținutul site-ului primstar.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea PrimStar Group SRL și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul nostru scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare.

Dacă ne soliciți, în anumite condiții, îți putem oferi acordul de a folosi anumite părți din conținutul site-ului, însă doar printr-un acord scris. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului primstar.ro.

Să știi că nu ne asumăm responsabilitatea și nu putem fi învinuiți pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

Exonerarea de răspundere

Chiar dacă nu ne dorim ca un eveniment neplăcut să apară utilizatorilor site-ului, PrimStar Group SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la primstar.ro sunt fără viruți sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunator, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, PrimStar Group SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. PrimStar Group SRL nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informațiile incluse pe primstar.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să ne comunice acest lucru la adresa office@primstar.ro, pentru a putea fi luate măsurile necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în sectiunile blogului, dacă sunt redactate de către alte persoane decât proprietarii site-ului, sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitea solidară a primstar.ro.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile pentru produse sau servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri eronate pentru produse. În aceste cazuri vom informa clienții prin e-mail referitor la decizia noastră, prezendând și prețurile corecte.

În calitate de organizator al campaniilor promoționale, primstar.ro nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabilă pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar primstar.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Limita accesului la Site

Accesarea site-ului primstar.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. În caz contrat, vă rugăm să nu accesați site-ul nostru, putându-ne contacta prin e-mail sau telefonic.

Site-ul este destinat exclusiv persoanelor de peste 16 ani, iar accesul pe site confirmă împlinirea vârstei minime stabilite.

Utilizatorii site-ului pot face comentarii și orice alte comunicări, pot sa transmită sugestii, întrebări sau informații, doar dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu primstar.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Primstar.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă primstar.ro și asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișeaza sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PrimStar Group SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului primstar.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul primstar.ro.

Consimtământul pentru primirea de newslettere cu conținut comercial se manifestă de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe site-ul primstar.ro

Înregistrarea ca utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul primstar.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă.

Primstar.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

La înregistrarea utilizatorilor se solicită adresa de e-mail și stabilirea unei parole. În contul de utilizator se pot vizualiza și edita de către utilizator: numele, prenumele, numele afișat (nu poate fi modificat), adresa de e-mail, parola, comenzile realizate și adresele (de livrare și de facturare).

La fel ca toate celelalte secțiuni ale site-ului, administratorul poate modifica secțiunea de cont utilizator pentru îmbunătățirea experienței online a clienților.

Prețul

Prețul final plătit de către client este format din suma prețurilor fiecărui produs adăugat în coșul de comandă.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și nu conțin TVA, întrucât PrimStar Group SRL este o societate neplătitoare de TVA, conform prevederilor legale în vigoare la momentul comercializării acestor produse și/sau servicii.

Comanda

Produsele și/ sau serviciile achiziționate prin intermediul site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecința determinate de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la Comanda întârziată, transmisă greșit, etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul declară în mod expres că este de acord ca un reprezentant primstar.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea Comenzii.

După ce primim comanda ta, pregătim legumele bio, fructele ecologice sau florile (în buchete, aranjamente sau pur și simplu în legături de flori, după cum alegi) și le vom livra, gratuit, în Cluj-Napoca. Comenzile care vin din alte zone se pot livra doar în urma plății unui avans și a stabilirii prealabile a datei și orei de livrare. Unele comenzi nu vor putea fi onorate dacă distanța de livrare este mai mare de 10 km față de Cluj-Napoca sau dacă nu se poate livra la distanță, din orice motive, în perioada solicitată.

În momentul apelării pentru confirmarea comenzii vom propune data și ora livrării, însă livrarea nu se va putea face mai devreme de a doua zi lucrătoare din momentul înregistrării ei. În principiu, dacă nu s-a agreat altfel, comenzile sunt livrate a doua zi lucrătoare (de luni până vineri, cu excepția zilelor libere legal), în intervalul 7-20.

Primstar.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca Clientul să poată pretinde daune, pentru urmatoarele situații:

  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului primstar.ro;
  • cel puțin 2 (două) livrări consecutive eșuate;
  • alte motive obiective: de exemplu fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, primstar.ro nu poate fi răspunzatoare de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

În anumite situații și pentru motive justificate, primstar.ro își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații primstar.ro va anunța clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată (în cazul în care contravaloarea Produselor a fost achitata anterior de Client).

Contractul se consideră încheiat între Client și primstar.ro în momentul primirii de către Client de la primstar.ro, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de primire a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat nu poate fi livrat de către primstar.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și, în cazul în care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care primstar.ro a luat la cunoștiință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de incetare a Contractului.

PrimStar.ro nu poate fi ținut răspunzător pentru orice eventual prejudiciu suferit de client ca urmare a anulării sau întârzierii în livrarea comenzii.

Prin plasarea Comenzii, clientul certifica faptul că a împlinit vârsta de 16 ani.

Primstar.ro va notifica clientul prin sms/email cu privire la statusul Comenzii (i.e. inițiere și preluare comandă, trimitere și finalizare comandă) și va trimite chestionare de evaluare a serviciilor.

Facturare și plată

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Factura va fi emisă în timpul procesării comenzii, aceasta putând fi plătită fie prin virament bancar, fie numerar la livrarea produselor.  În cazul plăților prin virament bancar, livrarea se va realiza doar după confirmarea intrării banilor în cont. În cazul plății în numerar, factura va fi însoțită și de o chitanță.

Garanția

Pentru că avem încredere deplină în produsele noastre, toate produsele comercializate beneficiază de gananție 100%.

Legumele, fructele și florile achiziționate din magazinul online primstar.ro sunt produse de către primstar.ro care oferă și garanția acestora.

Orice client poate solicita primstar.ro, în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la livrarea comenzii înlocuirea produselor primite cu alte produse disponibile în fermă, în aceeași valoare a comenzii. În acest caz, se va înregistra de către primstar.ro o nouă comandă în contul clientului, se va stabili o nouă dată de livrare, iar comanda va beneficia de o reducere egală cu cea a produselor solicitate a fi înlocuite.

Totodată, orice client poate solicita primstar.ro, în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la livrarea comenzii, returnarea sumelor achitate pentru comandă. Plata se va realiza în acest caz exclusiv într-un cont bancar, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea solicitării scrise din partea clientului.

Pentru a beneficia de garanție, clientul are urmatoarele obligații:

  • produsul să fi fost cumpărat de la primstar.ro;
  • să păstreze documentul fiscal (factura sau bon fiscal) cu care a cumparat produsul;
  • să notifice primstar.ro prin e-mail, la adresa ferma@primstar.ro despre solicitarea de acordare a garanției.

În notificarea prin e-mail, clientul va anexa documentul fiscal cu care a cumpărat produsul și va putea oferi motivarea pentru care solicită acordarea garanției și va specifica, obligatoriu, forma de garanție solicitată (înlocuire produse sau returnarea sumelor achitate pentru comandă).  În cazul solicitării returnării sumelor achitate, clientul are obligația să furnizeze în aceeași solicitare și contul bancar în format IBAN, numele titularului de cont și numele băncii la care acesta este deschis.

Fiecare solicitare de acordare a garanției va fi analizată de către reprezentanții primstar.ro și se va formula un răspuns clientului. Clientul își oferă acordul de a fi contactat de către reprezentanții primstar.ro pentru oferirea de informații suplimentare cu privire la motivele care au stat la baza formulării solicitării de garanție.

Primstar.ro nu oferă garanție comercială clienților:

  • după expirarea termenului de garanție de 3 zile;
  • fără o solicitare scrisă, trimisă prin e-mail, de acordare a garanției cu documentul fiscal atașat.

Primstar.ro poate anula viitoarele comenzile ale unor clienți care solicită oferirea garanției pentru mai mult de 3 comenzi consecutive.

Livrarea

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 10 de zile lucrătoare de la data confirmării Comenzii de către Vânzator, dacă nu s-a agreat altfel. De exemplu, în cazul comenzilor pentru aranjamente florale acestea pot fi realizate și cu mai mult timp înainte, stabilindu-se data și ora exactă telefonic sau prin e-mail.

Livrarea se va realiza de către reprezentanții primstar.ro, la adresa specificată în formularul de comandă, la data și ora stabilite de comun acord între client și primstar.ro, odată cu confirmarea comenzii (telefonic/ e-mail).

Livrarea în Cluj-Napoca se realizează gratuit.

În cazul în care clientul dorește schimbarea adresei, datei sau orei de livrare este obligat să notifice primstar.ro, prin e-mail la adresa comenzi@primstar.ro, cu minim 24 de ore înainte de livrarea produselor.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), echipa primstar.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile lucrătoare.

Condiții de livrare

La solicitarea primstar.ro, Clientul va face dovada identității sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vanzator.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus, iar comanda poate fi anulată.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care reprezentantul primstar.ro nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa aceasta Comandă.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentantul primstar.ro în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora stabilite livrării comenzii.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar specificat. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior confirmarării comenzii, doar cu acordul primstar.ro.

Livrarea se consideră a fi indeplinită de către primstar.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

Campaniile promoționale

Codurile promotionale

Codurile promoționale oferite de primstar.ro prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. De menționat este faptul că unele produse sunt încadrate în categoria „Excepții”, produse asupra cărora nu se pot aplica coduri promoționale, ci se achiziționează la prețul afișat pe site. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasată.

Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoțional, pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoție nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Promoțiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului, pentru alte localitați decât Cluj-Napoca, se aplică pentru fiecare livrare.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa office@primstar.ro, care să conțina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Promoțiile pe primstar.ro nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

Primstar.ro stabilește unilateral regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe primstar.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoțiile sunt aplicate Comenzilor care respectă integral regulile afișate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil. primstar.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoție și poate retrage promoția fără notificare prealabilă.

Întreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale oraganizate de primstar.ro, acesta, în calitate de organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site etc.).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

Vouchere / cupoane / coduri promotionale

Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul să vă poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Orice produs, indiferent de promoție va avea o valoare minimă, primstar.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție.

Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul www.primstar.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștința organelor abilitate.

Condiții de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel încât nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeași adresă.

Orice promoție la care se aplică vouchere de reducere se limitează la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca și client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în termeni și conditii aferente, în mailul de oferire a voucherului, sau cum se menționează în fiecare promoție/ofertă în parte. Primstar.ro își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promoții/oferte cu excepția celor strict menționate în oferta respectivă.

În cazul în care produsele pentru care a fost acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat la acordarea promoției nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de către client nu pot fi considerate valide, acestea având efecte numai ca reducere aplicată acelor produse efectiv plătite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor menționate în mod expres ca fiind eligibile în promoție. Produsele care sunt excluse din promoție sunt comunicate în termeni și conditii sau în anumite regulamente sau oferte speciale în secțiunea „excepții”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă.

În cazul comenzilor care conțin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocată fiecarui produs în dependență de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzând taxele și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil începând cu data aplicării acestuia ca reducere la comanda deja efectuată. Un voucher nu se poate aplică pe o comandă plasată în trecut.

Anulare, refuz, retur comandă

În cazul returnării produselor achiziționate cu voucher, discountul acordat va putea fi reținut din valoarea returului.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulată, respinsă sau returnată integral, clientului i se va returna integral suma platită iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu va putea fi reactivat.

În cazul în care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher și conține mai multe produse este anulată, respinsă sau returnată parțial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu respecta condițiile ofertei/promoției. Primstar.ro nu va restitui valoarea alocată din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comandă cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitată de acesta pentru produse.

Campanii cu produs cadou

Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totală a produselor achiziționate de Client trebuie să atingă pragul minim de 50 RON. În cazul în care valoarea totală a produselor nu atinge acest prag, produsul cadou nu va fi disponibil.

Orice promoție la care se oferă produs cadou se limitează la 1 PRODUS CADOU oferit în perioada de campanie per persoană fizica sau juridica (identificat ca și client/utilizator/user), indiferent de numărul comenzilor înregistrat de către o persoana fizică sau juridică în perioada în care campania este în curs de desfășurare.

În cazul în care există situații de fraudă identificate, primstar.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fara preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Politica de retur. Dreptul de retragere

Conditii generale

Datorită perisabilității produselor produse și comercializate și a vânzării exclusiv de produse proaspete, Primstar.ro nu oferă posibilitatea de returnare a produselor comandate. În cazul în care clientul nu este mulțumit de produsele comandate poate apela la posibilitățile menționate la capitolul Garanție.

Dreptul de retragere

Primstar.ro nu oferă dreptul de retragere clienților săi, deoarece comercializează exclusiv produse care pot expira și se pot deteriora rapid. Chiar și asa, politica de garanție primstar.ro prevede posibilitatea returnării sumei dacă clientul nu este în întregime mulțumit.

Forță majoră

Niciuna din Părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forța majoră. În sensul prezentului articol, forța majoră reprezintă un eveniment independent de voința părților, imprevizibil și insurmontabil, care nu se datorează intenției sau culpei acestora, intervenit după intrarea în vigoare a Contractului și care impiedică parțile contractante să-și execute, total sau parțial, obligațiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, mișcările sociale, incediile, inundațiile sau orice alte calamități naturale sau restricții apărute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavând un caracter limitativ, ci enunțiativ. Conflictele de muncă nu reprezintă forță majoră. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extreme de costisitoare executarea obligațiilor oricăreia dintre Părti.

Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă Parte în termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului și să furnizeze înauntrul acestui termen dovezi necesare în acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forța majoră este obligată sa informeze cealalta Parte cu privire la încetarea cazului de forța majoră. În situatia în care nu se face notificarea, Partea care invocă apariția evenimentului de forță majoră va răspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificării cu privire la producerea/încetarea cazului de Forță majoră.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forță majoră nu încetează, fiecare Parte va avea dreptul să notifice celeilalte Părți încetarea de plin drept a acestui Contract, fără ca vreuna din Parți să poată pretinde celeilalte daune-interese.

Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă, orice dispută decurgând din prezentul Contract aparută între client și Vanzator. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente din Cluj-Napoca.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsura să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului primstar.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clienților primstar.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor primstar.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terți, folosirea garanție în mod abuziv, etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale în vigoare.

Dispoziții finale

Nulitatea oricărei clauze a Termenilor și conditiilor, parțiala sau integrală, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parți de clauze. În cazul în care anumite clauze ale Termenilor și conditiilor devin inoperante în intreg sau parțial, sau în cazul în care un punct nu a fost inclus în Termeni și condiții, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperantă sau nemenționata va fi înlocuită cu o clauză corespunzătoare care, în masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Părțile contractante au intenționat sau, urmărind concepția și exprimarea Termenilor și conditiilor, se obține ceea ce se intenționează dupa avizarea despre clauza lipsă sau inoperantă.

Prevederile Termenilor și condițiilor se completează cu dispozițiile Codului civil precum și cu dispozițiile legislației în vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre primstar.ro și client.